KADIKÖY ZEHRA BAYSAL ANAOKULU

Vizyon: Okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemseyen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00-14:00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda BİGEP,Sıfır Atık,Okulum Temiz,Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi,ÇEDES ve eTwinning Projeleri yürütülmektedir.

Telefon - 02663732060

WEB - https://kazba.meb.k12.tr

Adres - Kadıköy Mah. Kocaseyit cad. No58 Edremit/Balıkesir

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Edremit Akçay yoluna 100 m mesafede Kadıköy Sağlık Ocağı karşısında yer almaktadır.

Adres - Kadıköy Mah. Kocaseyit cad. No58 Edremit/Balıkesir

Ulaşım Her türlü toplu taşıma araçlarıyla okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır.